Iset sa for siden:
400-500g kjøttdeig
1 pose toro kjøttdeigsaus
1 blomkålhode
En skvett fløte
2-3 ss smør (smak til)
salt og pepper
Hvitløk hvis du ønsker
valgfri mengde av ost
Sett ovnen på 200C.
Lag blomkålpure ved å koke blomkålhodet i lettsaltet vann til den er ikke helt myk. Ha den i en mikser sammen med fløte, smør og krydder. Ha evt hvitløk i. Legg den i en ildfast form.
Deretter steker du kjøttdeigen i ei panne.
Når den er ferdig stekt, drysser du på pulveret til kjøttdeigsausen, rører det godt inn, og tilsetter den mengde væske som står på posen.
Så tar du den ferdige kjøttdeigsausen å legger over blomkålmosen i den ildfaste formen, og dekker toppen med ost.
Så gratineres det hele 5 min på midterste rille i ovnen på 200C
(Vet ikke hvor mye karbo det er i kjøttdeigsausen, men man kan jo også lage en saus av hakkede tomater, tomatpure og røre inn litt rømme.