< Tilbake til oversikten

Kikertkarbonade

#1

jeef-micro sa for siden:

50 gr tørkede kikerter (som har vært i vann over natten)
1 løk
1 dl persille
1 sitron
1 ts malt spisskummen
1 ts malt koriander
(1 ss hvetemel)
1 ts olivenolje

kok kikerter etter anvisning på pakken. Hakk løk og persille. Press sitronen og riv litt av skallet. ha alt i kjkkenmaskin sammen krydderet, og mos til en grov mos. form mosen til karbonader og stek i olje.

serveres med grillede squash, auberginer og tomater...


#2

Aline sa for siden:

spennende :ja:

Hvor mye tilsvarer det i kikerter på boks? :confused:

:)


#3

jeef-micro sa for siden:

aner ikke :eek: sikkert en boks :p


#4

Aline sa for siden:

Hihi :D Det skal jeg prøve engang :ja:


#5

Iset sa for siden:

Mmm jeg elsker kikerter!!


#6

jeef-micro sa for siden:

jeg også :D og viss man vil så kan man jo lage falafel av samme oppsktift :sikle:


#7

Dante sa for siden:

Kjempe bra, denne oppskriften skal jeg prøve en gang


#8

jeef-micro sa for siden:

supert.. førstemann som prøver roper ut om hvordan det ble... jeg har ikke prøvd den, bare fant oppskriften, og fikk så innmari lyst på...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.