< Tilbake til oversikten

Fryse sjalottløk

#1

donjuanwannabe sa for siden:

Kjøpte sjalottløk i dag og det er jo veldig mange i en sånn pose, så kan jeg fryse dem (har dypfryser)?


#2

Fjonken sa for siden:

Det kan du, men da må du skrelle de og forvelle de først. Og konsistensen endrer seg litt etter frysing. Løken blir litt slaskete på en måte.


#3

Huldr sa for siden:

De holder seg ganske lenge hvis du lagrer dem tørt og mørkt også da :) Vil tro kjøleskap også går bra i ganske lang tid!


#4

Merete A sa for siden:

Har hatt mine sjalottlaukar i kjøleskapet i ukesvis, og de er like fine og ferske. Ellers er et alternativ til forvelling at du rett og slett steker dem sånn nesten ferdig i masse deilig meierismør, og putter det i passelige porsjonsposer i fryseren etterpå. Vips: raskt tilbehør til biffen :D


#5

donjuanwannabe sa for siden:

Takk for svar. JA den forrige pakken varte jo i flere uker. Det var bare 2 stk. som ble dårlige før jeg fikk brukt dem og det er jo ikke mye. Fortsetter med kjøleskap jeg. (hvis det er greit? ;)


#6

Fjonken sa for siden:

Det er det da du som må avgjøre Don..:p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.