< Tilbake til oversikten

Kjøttdeig og holdbarhet (og litt egg)

#1

Albertine sa for siden:

I går tok jeg opp en pakke kjøttdeig fra fryseren og la den på benken. Av diverse årsaker ble ikke kjøttet brukt, og jeg la det i kjøleskapet. Det er helt OK å bruke det i dag, ikke sant? (Har fryst ned i småpakker selv.)

Det egget jeg brukte i deigen satt litt fast i kartongen. Er det da ødelagt?


#2

Georgine sa for siden:

Kjøttdeigen kan du fint bruke, regner jo ikke med at du spiser den rå? :D

Skjønte ikke hva du mente med et egget da.. :o


#3

Albertine sa for siden:

Jo, atte egget var sikkert bittelitt sprukkent, det var det jeg mente.


#4

Georgine sa for siden:

Åja.. da ville jeg luktet på det før jeg brukte det ihvertfall :)


#5

Albertine sa for siden:

Lukta helt fint, så nå lager jeg lavkarbokjøttkaker. :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.