< Tilbake til oversikten

fylld kylling

#1

Fridolina sa for siden:

Tenkte jag skulle dele med mig av min middag jag..
[color=#008000][/color]
Fylld kylling

  • kyllingfilè
  • skinke
  • ost
  • basilika
  • smør/oljeta å kutte kyllingen på langs,så att det blir en "lomme". Fyll lommen med en bit pepperskinke eller vad man liker og en bit"fast"ost tex norviega,parmesan eller babybell og basilika eller annen krydde..ha salt å pepper på kyllingen

Ta to biter aliminium folie med litt olje/smør på å legg kyllingen imellen arken.pakke kyllingen gott in. legg i en form. NB! se till att kyllingsaften ikke renner ut da kan den bli tørr..
in i ovnen på 175grader i ca 45-50 min,litt ulike pga hvor stor kyllingen er.. det blir kjempe gott!!!!
[color=#008000][/color]


#2

AnnaV sa for siden:

Dette er veldig godt med blåmuggost... mmmm......gjerne litt smuldret bacon også.

Nå ble jeg sulten.


#3

Fridolina sa for siden:

Japp!!! den kan varieres veldigt... och eftersom den ska vare en tid i ovnen,så har man tid till å gjøre andre ting som trengs å gjøre medans man venter..:D


#4

dingpot sa for siden:

Godt tips! Dette kan jo spises kaldt som lunch-sandwich også :)


#5

Pipp sa for siden:

Dette blir middagen idag..med jukseris, salat og provence lammesaus (passet visstnok til kylling også):sikle:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.