< Tilbake til oversikten

Shakshuka (egg-rett)

#1

Trolljenta sa for siden:

Denne er bra for tomat- og løk-gale mennesker som meg :p

Stek en liten løk i en klatt smør til den blir blank
Skvis 2-3 hele bokstomater
Tilsett krydder.. Jeg bruker paprikakrydder og pizzakrydder
Kakk 3 egg 3 forskjellige steder i stekepannen
Legg på lokk og la det koke i ca 10 minutter


#2

MegaWai sa for siden:

Oooh!! Det så veldig godt ut! sikle


#3

Huldr sa for siden:

Nå har jeg hatt shakshuka til frokost! Og det var veldig godt - smakte liksom mye mer enn forventet! :)

Takk for flott og enkel frokostoppskrift! Den kommer jeg til å bruke ofte ... :)


#4

Borealis sa for siden:

Hva mener du med bokstomater? 2-3 bokser med tomater?


#5

Trolljenta sa for siden:

Litt krøkete skrevet, jeg mener hele hermetiske tomater på boks :)

You're welcome ;)


#6

chili sa for siden:

Denne må jo prøves! :D

(blir med chili, ikke grillkrydder..)


#7

Bee sa for siden:

Kan man ikke like gjerne bruke hermetiske HAKKA tomater? klørsegihuet


#8

Trolljenta sa for siden:

Det kan du vel, men da blir det jo mer "sausete" hvis ikke du piller ut tomatbitene fra sausen.


#9

Bee sa for siden:

Tenkte på å sile av safta. SKal i allefall prøve det.


#10

Bee sa for siden:

Hadde denne til frokost i dag! Kjempegodt!


#11

Aline sa for siden:

Dette er til en pers? Jeg skal teste på lørdag :D
Nam! Ser digg ut :ja:


#12

Trolljenta sa for siden:

Yes, det er til en person.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.