< Tilbake til oversikten

Antoinettes "dÅnede" Ruccola

#1

Nille sa for siden:

Inspirert av Tom Wiktor Gausdal
[color=purple][/color]
Varm opp ruccola i stekepannen til den "dåner" - eller faller sammen
Hell over god olivenolje, smak til med maldonsalt. Vend inn dampede asparges, dryss over parmesan og server med parmaskinke !


#2

Huldr sa for siden:

Artig navn :p

Ser veldig godt ut... Og dyrt :o


#3

Tone-G sa for siden:

OMG! :sikle:

Denne mååååå prøves :sikle:


#4

Nannah sa for siden:

Henter fram denne. Som sikkert er like god med spinat :sikle:


#5

Nille sa for siden:

Denne hadde jeg helt glemt !


#6

Jean1986 sa for siden:

Ditta hørtes veldig godt ut:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.