< Tilbake til oversikten

Bulgur

#1

Trolljenta sa for siden:

Skulle egentlig spørre om noe, men glemte hva, så bare poster det her tilfelle noen andre er interessert i bulgur :)

Bulgur herfra

Trodde villris var det beste av ris, men hvis ikke jeg ser i kryss her nå, så har bulgur både lavere GI og mindre karber.


#2

jeef-micro sa for siden:

men som du også ser, så er ikke bulgur ris... det er jo hvete... sikkert derfor villris reknes som den risen med lavest GI...


#3

Trolljenta sa for siden:

Ja, jeg burde vel kanskje kalt det "ris".
Men villris er vel heller egentlig ikke ris.


#4

Fjonken sa for siden:

Villris er en form for gressplantefrø..


#5

Nille sa for siden:

Jupp, det er en slags korn/stråplante. Det er ikke korn/frø, men ser ut som brune barnåler ! Rå ser den slik ut:

Kokt har den netto 32 karber i en kopp. Rå 110 netto karber i en kopp. Du koker 1 kopp villris i 4 kopper vann og den må koke i ca 1 time. 1 kopp er nok til 4 personer !!! (i følge pakken).
[font=Comic Sans MS][/font]
Da ser den slik ut:
[font=Comic Sans MS][/font]


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.