1 stekt laksefilet i biter
1/2 liten boks pillede reker, eller så mye reker du vil ha
1/2 boks creme fraiche (rømme kan også brukes)
Noen buketter kokt brokkoli
Revet ost
Sett ovnen på 225 grader. Ha laksen, brokkolien og rekene i en ildfast form. Ha oppi creme fraiche og rør alt godt sammen. Strø over revet ost.
La det steke til osten er gylden.
Denne hørtes utrolig god ut!! Takk for at du deler oppskriften.
Men tror du det går greit å lage det dagen før og putte det i micro til lunsj dagen etter??
Når man tenker filet på en fisk, så er egentlig det en renskåret side på fisken, og følgelig kan en laksefilet være fra 3g(smolt)-10 kg på en filet...
Hvis man tenker på slike blokker som man får som ferdigprodukt i butikken, så er også noe forskjellig i hva størrelse angår, så jeg ville heller bruk en gram mengde enn ett rent tall...
Jeg tror de fleste tenker porsjons-stykke når de tenker på laksefilet, ikke en hel side av fisken. Så jeg ser ikke poenget med å skrive antall gram. Folk er jo dessuten forskjellige hva magemål angår, noen vil ha stort stykke mens andre vil ha et lite, så det får være opp til hver enkelt. :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.