Tunfisk på boks med olje slenges i panna og freses på lav varme sammen med et utvalg av lovlige grønnsaker. F.eks. sukkererter, løk, paprika, stangselleri o.l. Salt og pepper samt litt presset sitronsaft setter god smak.
1 boks tunfisk i olje (kanskje best i vann, men jeg liker kun den i olje) blandes med en god del ekte majones, 1/2 løk i tynne ringer (eller finhakket), evt litt purre, 1-2 ts god sennep og litt sitron. Blandes godt og nytes i eggehvitter, på lavkarbobrød eller bare som den er.
Du kan også lage en slags stekt ris-sak med tunfisk som smaker nydelig! Du rasper et rått blomkålhode til det ser ut som riskorn omtrent. Ha dette og tunfisk i pannen sammen med smør. Stek litt og tilsett litt løk, evt brokkoli (kokt), paprika og annet du liker. Masse krydder. Stek til alt er godt stekt (smak deg til). :sikle:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.