< Tilbake til oversikten

Mandel mel?

#1

JEDI sa for siden:

Er det noen som bruker dette, eller har sett de i utsalg her i Norge?


#2

Nille sa for siden:

Bruker mandel mel, kjøper ikke, lager sjøl. Mandler, hurtigmixer wrooom wroom - og vips så har du mel ! :D


#3

Trolljenta sa for siden:

Hva bruker du det til Nille? Kaker?



#5

JEDI sa for siden:

flott.
takker for svar!


#6

elian sa for siden:

Nille, når jeg kjører mandler, nøtter osv i hurtigmixer'n, så blir det så fett, også klistrer det seg til sidene..... :( Får ikke noe "pulver" ut av det....


#7

nøtta sa for siden:

slenger du oppi litt smør kan du lage kuler og dyppe i mørk sjokkis ....

men sånn for og svare på "spørsmålet ditt" da har du wroooma for lenge ;)


#8

elian sa for siden:

Men jeg må wromme så lenge, ellers blir det ikke malt NOK, liksom.... Da blir det hakka mandler.....


#9

Nille sa for siden:

Når det begynner å "bevege seg" oppover sidene er det ferdig og nok malt etter min erfaring/smak/mening.
[color=purple][/color]
Skal du ha det finere må du først riste mandlene i ovnen tror jeg. For å tørke ut fettet i mandlene. Og la de avkjøle helt før du maler dem i kvern. Vet ikke hva ellers du skal gjøre. Har ikke funnet mandelmel i butikkene....
[color=purple][/color]


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.