JEDI sa for siden:
Er det noen som bruker dette, eller har sett de i utsalg her i Norge?
JEDI sa for siden:
Er det noen som bruker dette, eller har sett de i utsalg her i Norge?
Nille sa for siden:
Bruker mandel mel, kjøper ikke, lager sjøl. Mandler, hurtigmixer wrooom wroom - og vips så har du mel ! :D
Trolljenta sa for siden:
Hva bruker du det til Nille? Kaker?
dingpot sa for siden:
Det brukes i kaker, muffins, brød og lignende. Bruk søkefunksjonen så finner du noen oppskrifter det kan brukes i. Sjekk bl.a. denne:
forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=1028&highlight=mandelmel
:)
JEDI sa for siden:
flott.
takker for svar!
elian sa for siden:
Nille, når jeg kjører mandler, nøtter osv i hurtigmixer'n, så blir det så fett, også klistrer det seg til sidene..... :( Får ikke noe "pulver" ut av det....
nøtta sa for siden:
slenger du oppi litt smør kan du lage kuler og dyppe i mørk sjokkis ....
men sånn for og svare på "spørsmålet ditt" da har du wroooma for lenge ;)
elian sa for siden:
Men jeg må wromme så lenge, ellers blir det ikke malt NOK, liksom.... Da blir det hakka mandler.....
Nille sa for siden:
Når det begynner å "bevege seg" oppover sidene er det ferdig og nok malt etter min erfaring/smak/mening.
[color=purple][/color]
Skal du ha det finere må du først riste mandlene i ovnen tror jeg. For å tørke ut fettet i mandlene. Og la de avkjøle helt før du maler dem i kvern. Vet ikke hva ellers du skal gjøre. Har ikke funnet mandelmel i butikkene....
[color=purple][/color]
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.