< Tilbake til oversikten

Iskrem

#1

Maz sa for siden:

Usikker hvor jeg skal legge denne så jeg legger den her.

HP nevner is i en annen tråd. Det må da være mulig å lage hjemmelaget is med begrenset karbomengde. Noen med erfaring? Trenger en eller bør en ha ismaskin (icecream maker?)


#2

Summer sa for siden:

Vi lager hejemmelaget:

Pisk 3 eggeplommer, og tilsett søtstoff etter smak, etter pisking.
Pisk 1/3 liter fløte, og vend dette sammen.
Ha i hakket sjokkolade eller nøtter

Røres under infrysning (ca. hver 1/2 time)
Smaker best sånn litt før helt frossen, når den har softis konsistens...:D

Ca 4 timer før den er frossen.

(For melkealergikere: bytt ut fløten med soyafløte:) )


#3

Iset sa for siden:

Jeg la ut en iskrem oppskrift her for lenge siden, en knallgod is, det er vel den Lise og Co lager. :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.