Thse sa for siden:
Lurte på om det er noen som vet om det er noen vesentlig forskjell på vanlig soyamel som en får kjøpt i helsekostbutikker og soyaproteinet på ketolysesiden, ev. kommende ketolyse bakemix??
:confused: :confused:
Thse sa for siden:
Lurte på om det er noen som vet om det er noen vesentlig forskjell på vanlig soyamel som en får kjøpt i helsekostbutikker og soyaproteinet på ketolysesiden, ev. kommende ketolyse bakemix??
:confused: :confused:
Fjonken sa for siden:
Det er så langt jeg forstår ingen forskjell på ketolysepulveret og det såkalte Vege Fuel pulveret. Ikke annet enn at det kan være ulik mengde av karbohydrater i disse. Og det faktum at Ketolysepulveret er mye billigere enn det du får kjøpt på helsekosten.
Bakemixen vil nok bestå av langt flere igredienser en soyaproteinpulveret. Siden det er et bakemix vil det antagelig inneholde slike ting som hvetegluten og bakepulver.
Nille sa for siden:
Soyamel = Soyabønner som males til mel - det inneholder ca 20 karber pr 100 gram vare. Smaker kraftig av soya.
[color=purple][/color]
Soyaprotein = Soyaisolat = Soyamel der karbohydratene er fjernet, dvs. renset soyamel. Dess renere det er dess bedre er det og dess dyrere er det. Du kan få soyaprotein helt ned i 0.5 karber og opp til ca. 5 eller mer pr 100 gram. Finnes i et utall smaksvarianter. De mest vanlige er nøytralt, med jorbærsmak, med vaniljesmak og med sjokoladesmak. De tre sistnevnte brukes helst til shaker. hr bismak av Soya, men naturlig nok ikke så kraftig som soyamel.
[color=purple][/color]
Ketolyse soyaprotein = Soyaprotein med 2,8 gram karber (rest etter rensing), det er lite nok karber til at det uten problem kan brukes til matlaging på Ketolysekuren. Smaker likt alle andre soyaprotein pulvere (de jeg har smakt iallefall).
[color=purple][/color]
Ketolyse bakemix = Så vidt jeg vet en mix basert på myseprotein/vassle protein (melkeprotein) satt sammen med en del andre ingredienser slik at det egner seg spesielt godt til baking. Næringsinnholdet der vet jeg ikke, men jeg antar det vil ligge på samme nivå som soyaproteinet. Skal være helt nøytralt på smak (dvs. uten bismak).
[color=#800080][/color]
[color=#800080][/color]
[font=Comic Sans MS][/font]
[font=Comic Sans MS][/font]
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.