< Tilbake til oversikten

har noen boken "sukkerbiten" av Lindberg?

#1

Sugarpill sa for siden:

Jeg lurte nemlig litt på næringsinnoldet han oppgir pr. 100 gram på brød bakt på brødmiksen hans. Jeg pugget ikke boka "sukkerbiten", men merer å ha lest at brødet fra brødmiksen innehold flere karber enn kjøpebrødet.

Det han oppgir på siden er: Næringsinnhold:
100 g ferdig brød gir 837 kJ (199 kcal), 16,5 g protein, 14 g karbohydrat, hvorav sukkerarter0,8 g, Fett: 8,6 g hvorav mettede fettsyrer 1,2 g, enumettede fettsyrer 2,5 g, flerumettede fettsyrer 4,8 g,
kostfiber 16,7 g, Natrium 0,4 g.

Jeg synes 14 gram karbohydrat høres veldig lite ut, mindre enn i de ferdigbakte, så vidt jeg har forstått.

Hvis noen har "sukkerbiten" er næringsinnholdet for brødet oppgitt der.


#2

Fjonken sa for siden:

Jeg har den ikke, men den er kanskje å få lånt på biblioteket?


#3

Trolljenta sa for siden:

Dette er innholdet pr skive (40 gram brød)

Fullkornbrød med solsikkekjerner, bakemiks:

sukkerarter gr: 0,6
Andre karbohydrater, g: 8,2
Karbohydrater totalt, g: 8,8
fiber, g: 4
Fett, g: 2,8
Industrielt transfett, g: 0
Protein, g: 5,7
Energi, kJ (Kcal): 351 (83)

Grovbrød med bygg, bakemiks:
Sukkerarter, g: 0,9
Andre karboydrater, g: 9,3
Karb totalt, g:10,2
Fiber, g: 3,3
Fett,g : 1,9
Industrielt transfett: 0
protein, g: 5,2
Energi, kJ (Kcal): 331 (78)
GB: 7



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.