Hei...
Jeg er helt ny her og skal nå legge om kosten min til en tilnærmet lik Lindberg kost....
Så sitter jeg her og tenker...Hm... Ikke poteter, ikke ris og ikke pasta... Og ikke brød... :eek: Hm... Dette er jo det jeg spiser mest av. I allefall poteter og brød. Ser at noen spiser en del knekkebrød. Kan man det? På pakkene står det at det inneholder ganske masse karbohydrater...
Men altså til poenget: Hva kan jeg spise i steder for poteter, ris og pasta? Siden jeg ikke skal ned så enormt masse så kan det vel ikke skade å spise 1 potet i steder for 3-4??? :confused:
de er litt forskjellig fra person til person. Noen går ned ved å kutte ned på karbo, andre må gå hareder til verks. Lindberg tuilater linser, kikerter, litt fullkorns/fedonpasta etc. men først og fremt GRØNNSAKER ialle varanter!! Og salater selvsagt. Mye er en vanesak...helt sant!
eller lag Nilles cauli-flied rice... ris av blomkål :sikle:
fiberrik i steden for brød... masse fiber som beskytter tarmen og som metter godt
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.