< Tilbake til oversikten

Ok...

#1

musikeren sa for siden:

Kan noen gi litt info til en ikke helt oppdatert fyr her...

Hva er det som er så bra med kokosolje? :-)


#2

Nille sa for siden:

Det er ikka ALLE kokosolje som er bra da. Den må være kaldpresset av ferskt kokosnøttkjøtt og IKKE være utvunnet som et restprodukt etter andre kokosnøtt produkter.
[color=purple][/color]
Men hvorfor den er bra er fordi den inneholder laurinsyre, andre mellomlange fettsyrer, vitaminer, mineraler og antioksidanter kroppen vår trenger. Den er i tillegg bra for huden og for førdøyelsen. Det menes også at den til en viss grad kan øke forbrenningen. Noen steder her i verden blir man anbefalt kokosolje istedenfor medisinering om man er på grensen til å ha lavt stoffskifte da dette også skal kunne stimuleres av oljen.
[color=purple][/color]
Kokosolje er også en av de oljene som tåler varme godt, - så til steking er den også bra.
[color=#800080][/color]
Her i Norge er det hovedsaklig to typer som selges. Cocosa Extra Virgin (kaldpresset fra ferske nøtter) til kosttilskudd og i mat. Og Cocosa Pure (presset av tørket kokosnøttkjøtt) som brukes til steking. Den første lukter og smaker av kokos, sisnevnte har inge smak eller lukt.
[color=#800080][/color]
Du kan lese mer om Cocosa HER.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.