hildabakk sa for siden:
[LEFT]Hvor lurt eller dumt er det med
Bonaqua med lime? (det står 0 kcal, men hvor kommer liemsmaken fra da?)
Läkerol uten sukker? (ser ut som det mye karbs selv om det står at den er uten sukker...)[/LEFT]
hildabakk sa for siden:
[LEFT]Hvor lurt eller dumt er det med
Bonaqua med lime? (det står 0 kcal, men hvor kommer liemsmaken fra da?)
Läkerol uten sukker? (ser ut som det mye karbs selv om det står at den er uten sukker...)[/LEFT]
Aline sa for siden:
Nå husker jeg ikke hva som stod i boken, men jeg er ganske sikker på at kunstig søtning var ok :)
Lackerolen inneholder sukkeralkoholer (ender på -ol i inholdsfortegnelsen) De oppgis som karber i tabellen, men for de aller fleste så vil ikke kroppen "oppfatte" det som karber, og blodsukkeret vil ikke stige. Men ikke alle tåler det. Prøv deg frem litt :)
Tror det er veldig like kcal i smakstilsetninger. de er jo som regel kunstige :)
hildabakk sa for siden:
det er så godt... med litt kunstig søtning:D Er bare redd for at det har negativ innvirkning.
Så sukkeralkoholer er ok altså? greitt å vite.
nøtta sa for siden:
det med sukeralkeholer er veldig individuelt , mange tåler det men mange får også mage sjau
bon aqua er smakstilsatt med aromaer , derfor har det ingen næringsverdi.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.