Jeg er litt forvirret når det gjelder hva slags fett som er bra når man går på lavkarbo.. har snappet opp såpass som at hydrogenert fett ikke er bra (?), men bortsett fra det vet jeg ikke så mye. Er det f.eks uheldig å spise for mye mettet fett??? :confused:
Her er litt info om fett og fett typer. Vi får beskjed om at mettet fett er farlig, men mettet fett og mettet fett kan være så mangt. Det er transfettet vi skal holde oss langt unna !
Tusen takk :) Skjønner mye mer nå... mange av de produktene (majones osv) spiser jeg uansett ikke pga at de inneholder skadelige eller allergifremkallende tilsetningsstoffer (e-nummer), så det blir ikke så stor overgang :rolleyes: Glad for at mettet fett ikke er synderen lenger, kjøtt som inneholder mettede fettsyrer er jo så godt :p
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.