< Tilbake til oversikten

Kokosmelk

#1

SjokoMons sa for siden:

Er det noen som har prøvd "Krar" kokosmelk? Det er det jo bare 2g karb per 100g og i fløten er det bare 1,3g:stortsmil

Tenker også på om det er mulig å lage sjokoladepudding og vaniljesaus av kokosmelk?:hungry:

Noen som har prøvd? Hvis ikke vil jeg prøve dette til helgen og se hvordan det går:p


#2

Fjonken sa for siden:

Jeg har ikke prøvd den kokosmelka du nevner, men jeg har brukt kokosmelk som erstattning til melk og melkeprodukter i svært mange ting. Blant annet laget sjokoladepudding og sjokoladekake og boller og kakefyll, småkaker, fromasj m.m. Kokossmaken er jo fremtredene da, men maten blir ikke så ille verst til tross.


#3

Fjonken sa for siden:

For øvrig er Santa Marias Thai kokosmelk bedre fordi den bare har 0,5 g karber pr 100 g melk.. :D


#4

SjokoMons sa for siden:

ojjj... da må jeg kjøpe den i stede i morgen!
takk for tipset:D

Jeg prøvde nettopp å lage rømmegrøt med soyaprotein og koksmelk og det funka det:heia:

Men fikk det ikke til å skilde seg da så jeg brukte meierismør oppo jeg:stuart:
Kan ambefales!!!


#5

Fjonken sa for siden:

Så bra.. Legg inn oppskriften på oppskriftsforumet a.. Flere som har etterlyst rømmegrøt vet jeg.. ;)


#6

mett.og.glad sa for siden:

Jeg drikker kokosmelk rett fra kokosnøtta. Kan noen si meg hvor mange karber den klare væsken i kokosnøtta inneholder? Det er en fantastisk drikk, men jeg er usikker på om jeg må spise kokosen fra nøtta i tillegg?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.