< Tilbake til oversikten

Fordeling av næring

#1

polvott sa for siden:

Hei. Jeg har ført nøye regnskap over hva jeg har puttet i meg i dag og lurer på om det er bra fordelt.
Jeg går på Atkins 20 karbo og en blanding mellom induksjon og vedvarende vekttap.

Karbohydrater: 19 gram
Protein: 94 gram
Fett: 110 gram

Alt dette er fordelt ut over 1530 kalorier.

Hva sier ekspertene? :)

Håper på svar.


#2

mofe sa for siden:

rope på ekspertene

:)


#3

Nille sa for siden:

PERFECTION ! :heia:
[color=purple][/color]
Det ligger på en prosentfordeling som 69/26/5 og er så nær du kan komme !


#4

polvott sa for siden:

Så bra da. Takk for hjelpen


#5

Fjonken sa for siden:

1500 kcal, er ikke det litt lite på lavkarbo? Sjøl ligger jeg på 2000 - 2500 og går ned.. Men jeg er ingen ekspert altså..


#6

Nille sa for siden:

Det telles normalt ikke kalorier på lavkarbo. Det er svært få som trenger å gjøre det. Men OM man velger å gjøre det, så regnes det ut fra hva du selv til enhver tid veier. Ikke ut fra et bestemt tall eller ut fra hva andre trenger/spier/veier !
[color=purple][/color]
Det er det som er cluet vettu. Vi er alle individualister.
[color=purple][/color]
Og dessuten var det fordelingen det her var spørsmål om - og den er jo helt flott !


#7

polvott sa for siden:

Jeg tenkte også at det var litt lite. Ligger mellom 1300 og 2000 kalorier. Klarer rett og slett ikke å få det lenger opp. Prøver, men gidder ikke presse i meg mer mat enn jeg orker.


#8

Fjonken sa for siden:

Da er det sikkert riktig for deg. Man skal jo spise seg mett og thats it..


#9

Nille sa for siden:

Ligger du for lavt for din kropp/vekt vil vekttapet ditt stanse opp og kroppen går i sparemodus. Det oppdager du jo fort.... Du bør uansett aldri ligge så lavt som 1300 i lengden -


#10

polvott sa for siden:

Nå har jeg bare regnet på det nå når jeg har hatt fri da. Så det kan godt hende at kaloriinntaket øker når jeg begynner på jobb igjen. Da spiser jo jeg ofte litt mer.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.