Vet ikke, men høres veeldig godt ut. Spør Fjonken, kokosmelkkakao...
Har en boks Thai fra Santa Maria i skapet. Har ikke prøvet ennå, er litt redd for at det faller altfor godt i smak :o
Det tror jeg neppe er mulig. Kokosmelka er temmelig tung og feit.. så jeg klarer ikke helt å se for meg sånn cappucinoskum ut av det. Men du kan jo prøve å pisken og se om det går. Ellers er det jo ikke farlig å slenge på en kremfløtekladd på toppen da.. Digg det og..
Men prøv ikke sukkerfri sjokolade som erstattning for kakaoen. Det prøvde jeg i dag og det funka dårlig. Cevalier bare klumpet seg og så riktig udelikat ut..Så den porsjonen gikk rett i vasken.
Nå er kokosmelk pakket med fett, og da mettet fett (minst sunne).. 206 kcal, 2g protein, 21,3g fett og 1.3g karbohyderat. som klart er mindre karbo enn melk, men ser ikke helt fordelen over eks lettmelk, på 46 kcal, 3.3g protein, 1.5g fett og 4.7g karbo.
og for de som ikke vet det, er kokosmelk laget av å filtrere vann igjennom malt kokonøttkjøtt.
Jeg har prøvd å skumme kokosmelka med melkevisp og det gikk ikke.. ble liksom ikke noe mere ut av det en at den ble litt tykkere men var enda melkeaktig!:mad:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.