Takk for den..jeg elsker balsamico, nemlig, og har i grunn lurt på hvor mye karber det er i den. kan vel regne med at det ikke varierere så mye mellom forskjellige produsenter? balsamico er balsamico,liksom? :confused:
Utav detta antar jag att karboinnehållet stiger med ålder vad gäller Balsamico - mängden vatten avdunstar nog och sockerhalten blir mer koncentrerad.
Jag fick en helt utsökt Balsamico inköpt på Olivers & Co i Oslo som bursdagsgave. Den är helt himmelsk!! och har säkert ett högt karboverdi, men så lite som jag tar på en sallad räknar jag med att det går bra.
Tja, si det - det varierer vel litt, men dette er den jeg pleier å kjøpe, derfor var det den jeg undersøkte. NOEN flasker har jo infoen på flasken, men ikke denne.
Da blir jeg litt redd, jeg da, og må finne ut... ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.