Kristian sa for siden:
Jeg komponerte min egen delfiakake på påskeaften. Piska 6 egg, smeltet 250g delfiafett, en pakke med kakao (250g) spedde jeg ut med kaffe og kokosmasse så hakket jeg opp nøtter og mandler som jeg fordelte lagvis i brødformen og så pyntet jeg med sesamfrø, solsikkefrø og linfrø på toppen. Helt uten søtstoff selvfølgelig, men kaken ble så lekker at svigermor tjuvstartet med en skje, det ble med den skjeen.
Da kaken kom på bordet klarte ikke svigerfar å dy seg, han fikk en teskje og han skar grimaser.
Dagen etter fikk vi besøk av godt voksen dame og også hun ville smake av det jeg hadde på tallerkenen, jeg advarte henne om at hun ikke kom til å like kaken men jo det mente hun for hun var vant med mørk sjokolade og sånt. Jeg skar opp ett lite stykke til henne og sa at hun skulle få mer etterpå hvis hun likte kaken. Får jeg ikke mer enn det lille stykket utbrøt hun.:D Men heller ikke hun klarte å spise uten grimaser, selv med sukker på strevde hun med å få ned kaken.
2.påskedag ble vi bedt bort på kaffe og da tok jeg med ett kakestykke til meg selv og jeg syntes kaken fortsatt var god. Da ble kameraten min fristet og ville smake. Han fikk ett lite stykke tilsvarende to-tre teskjeer men alt sammen gikk rett i søpla. Han klarte det rett og slett ikke.
Dette er beste lavkarbokaken jeg har smakt fordi den ikke inneholdt soya eller kunstig søtstoff. Hadde med ett stykke på jobb nå og jeg syns den er god fortsatt, det siste stykket jeg har hjemme skal jeg spare til helgen:)