Jeg og mannen min går med planer om å bli gravide etter hvert. Spiser stort sett Fedon-mat, men skeier ut i feks. påsken. Jeg har gått ned ca. 0,5 kg per uke siden februar og er ikke redd for å spise noen karber for mye (men jeg overdriver ikke). Noen som vet hvordan dette er i forhold til ev. graviditet. Jeg vil jo at den lille skal ha det bra og få all næringen den trenger.
Fedon kosthold er perfekt under en graviditet. Normalt er du jo ikke i keotse på Fedons kosthold og det er bare det du skal passe på,- dvs. at du ikke kommer for lavt i karber og ikke spiser for lite. men nå er det også en myte at du skal spise for to da. Bare sørg for å få i deg nok grønnsaker, bær, nøtter, litt grove kornprodukter, litt frukt, i tillegg til fisk, kylling, kjøtt etc. Så har du et godt balansert kosthold som er bra for både deg og barnet.
[color=#800080][/color]
Hverken du eller barnet har godt av sukker, hvitt raffinert mel og stivelseholdige produkter som ris, pasta og poteter !
[color=purple][/color]
:D
Sier som Nille - Lindberg er PERFEKT for gravide!! Det forebygger både svangerskapsdiabetes og -forgiftning, og mange andre plager, og jeg skulle egentlig ønske alle gravide gikk på Lindberg. :lol:
Takk for svar. Jeg visste nok egentlig dette fra før, men jeg måtte bare forsikre meg om at flere tenkte det samme. Fint at vi er enige :heia:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.