Jeg har kjøpt inn mye av cavalier marsipanen, men den syns jeg er alt for søt. Så jeg må nok bare prøve å klare noe selv, om jeg ikke er noen kløpper på kjøkkenet.
Oj kokosmelkkakao høres jo himmelsk ut!! Jeg har aldri smakt kokosmelk, smaker det skikkelig kokos av det? Jeg eeeeeeeelsker sjokolade og kokos i kombinasjon sammen. :sikle:
Den jeg bruker fra Santa Maria er det ikke så kraftig kokossmak på. Men nok altså. Dessuten masse kokosfett i den og bare 0,5 karber pr 100 gr..
Bruker også kokosmelk i andre matretter sånn som Karrie kylling ala Fjonken. Den er gul den, men neppe en påskerett.. :p
Den tror jeg ligger i dagboka mi et sted.. Eller hos Georgine.. Er jammen ikke sikker jeg.. Men det er ikke lenge siden jeg la den inn altså.. Så titt på de to plassene.. Helst hos Georgine tror jeg.. Står det hot orientalsk karrie i oppskriften så er det den. Nå må jeg legge meg..
Fjoken og Siljevanilje: Disse oppskriftene må jeg prøve! :D
Siljevanilje, er det ikke egentlig slik at marsipanmassen skal ligge noen dager før den regnes som ferdig? Er det mindre karbo i macedamianøtter en mandler siden du bruker de?
det vet jeg ikke om den skal ligge litt. men det har den da gjort. skal smake på den etter lunsj. gleder meg. ja det er mindre kh i macadamia nøtter enn i mandler.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.