< Tilbake til oversikten

Påske godt oppskrifter og tips!

#1

Melania sa for siden:

Håpet at vi kunne samle våre beste påskegodt oppskrifter i denne tråden. Jeg vet det ligger mye godt rundt i journalene :)

Selv har jeg tenkt å prøve marsipanoppskriften til Lise: forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=4427

Jeg har kjøpt inn mye av cavalier marsipanen, men den syns jeg er alt for søt. Så jeg må nok bare prøve å klare noe selv, om jeg ikke er noen kløpper på kjøkkenet.


#2

Fjonken sa for siden:

Bidrar med min kokosmelkkakao jeg da. Fin på tur!

1 boks Santa Maria Thai kokosmelk
4 -5 g kakao
Søtning etter smak
litt vann for å tynne ut kokosmelka.

Gir to kopper på ca 2 karber pr kopp.


#3

Siljevanilje sa for siden:

laga marsipan av 3 x 80 g macadamia nøtter, 2 ts splenda og 1 eggehvite. ble veldig fuktig. men veldig nammenam


#4

Iset sa for siden:

Oj kokosmelkkakao høres jo himmelsk ut!! Jeg har aldri smakt kokosmelk, smaker det skikkelig kokos av det? Jeg eeeeeeeelsker sjokolade og kokos i kombinasjon sammen. :sikle:


#5

Fjonken sa for siden:

Den jeg bruker fra Santa Maria er det ikke så kraftig kokossmak på. Men nok altså. Dessuten masse kokosfett i den og bare 0,5 karber pr 100 gr..
Bruker også kokosmelk i andre matretter sånn som Karrie kylling ala Fjonken. Den er gul den, men neppe en påskerett.. :p


#6

Iset sa for siden:

Åh slafse. Har du lagt ut oppskriften her? :sikle:


#7

Fjonken sa for siden:

Ligger i denna tråden den.. Derfor du fikk vite om kokosmelkkakao jo!.. :p


#8

Iset sa for siden:

Nei, din tullehøne! Kyllingretten. :lol:


#9

Fjonken sa for siden:

Den tror jeg ligger i dagboka mi et sted.. Eller hos Georgine.. Er jammen ikke sikker jeg.. Men det er ikke lenge siden jeg la den inn altså.. Så titt på de to plassene.. Helst hos Georgine tror jeg.. Står det hot orientalsk karrie i oppskriften så er det den. Nå må jeg legge meg..


#10

Iset sa for siden:

Okei flott. :D

Natti natt da. "Snakkes" i morgen. :klem:


#11

Melania sa for siden:

Fjoken og Siljevanilje: Disse oppskriftene må jeg prøve! :D

Siljevanilje, er det ikke egentlig slik at marsipanmassen skal ligge noen dager før den regnes som ferdig? Er det mindre karbo i macedamianøtter en mandler siden du bruker de?


#12

Siljevanilje sa for siden:

det vet jeg ikke om den skal ligge litt. men det har den da gjort. skal smake på den etter lunsj. gleder meg. ja det er mindre kh i macadamia nøtter enn i mandler.


#13

nøtta sa for siden:

var de gode ?

:D:cool:


#14

Siljevanilje sa for siden:

:ja: :sikle:


#15

sirimor sa for siden:

løpe å kjøpe macadamianøtter



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.