< Tilbake til oversikten

soyaproteinbrød

#1

Siljevanilje sa for siden:

lagde dette brødet. og det rart men kjekt å spise brød igjen.
brødet ble veldig vellykket.

jeg brukte seterrømme isteden for kesam
også hadde jeg oppi basilikum og oergano og herbamare urtesalt
og en dæsj sitron saft 8 det hjelper bakepulveret å heve.
og brødet ble fjørlett. og fluffy med masse tøffe hull inni brødet.
dette skal lages flere ganger. :ja:

har skjært opp i veldig mange skiver. 19 halvtynne.

men tenkte å lage Hildeborgs grove soyaprotein brød, men hva kan jeg ha i stedenfor kruskakli? vil ikke ha noe hvete ting oppi.


#2

Nett sa for siden:

Samme lurer jeg på - hva kan jeg bytte ut kruska kli med?? Speltkli, havrekli???


#3

Torkil sa for siden:

Hei
Man kan velge alternative klityper, men de fleste har mer KH og det er ikke forbudt, men må regnes med i den daglige mengde av KH.
Vennlig Hilsen
Torkil


#4

Siljevanilje sa for siden:

ok, har et spørsmål om boka, jeg
leste den først igår. hvilke mineraler var det man skulle ta til lunsj? selen/sink? finner ikke tilbake, til hvor det sto :P


#5

Nille sa for siden:

Selen/sink, det er den lille brune (og det står på boksen også !) ;)


#6

Siljevanilje sa for siden:

jeg bestilte ikke den jeg, for jeg har selen fra jobben , så da kan jeg bare kjøpe en med sink og. :ja:

takk for svar.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.