< Tilbake til oversikten

Ica sin tacosaus

#1

AnnaV sa for siden:

inneholder bare 3 g karbo/100 g, til sammenligning ligger Santa Maria og "de andre" på 6,5-7,5 g/100. Kan jo være greit å vite - en halvering av sliktno er jo verd å ta med seg.


#2

Fjonken sa for siden:

Obs.. Trodde alle salsaer lå på rundt 3 karber jeg da.. De består jo ikke av annet enn tomater, løk og chilli.. Hva annet kan de ha dyttet oppi der.. ? Sukker?!! Gudene forby, for da må jeg ta ekstremen min i nye to dager.. Shit!!


#3

AnnaV sa for siden:

Gudene vet... men det står iallefall opptil 4,7 g Karb / 100 g på de jeg vanligvis har kjøpt - "merkevare"-salsa, liksom.
Er også bittelitt forskjell på tacosaus og salsa - kan være verd det å sjekke de forskjellige typene opp mot hverandre ved neste innkjøp.


#4

Fjonken sa for siden:

Nå har jeg regna litt på det. Bruker sjelden mer enn 30 gram salsa/Tacosaus av gangen.. og da blir ikke karboinntaket så stort uansett..Så jeg greide meg i går etter mine beregninger og jeg greier meg i dag .. Jippi.. Bare 5 karber hittil i dag, selv med salsa på menyen..


#5

AnnaV sa for siden:

Sant nok, det er jo sjelden man spiser ENORME mengder salsa, så uansett blir det ikke noen tue-velter...


#6

Trolljenta sa for siden:

Hvor mange gram er det i et glass da?
Jeg spiser igrunn ganske mye salsa når jeg spiser taco-salat :o


#7

AnnaV sa for siden:

mener det er 225 gram i et glass. 20 Kcal i ica sin pr 100 gram, så tar du hele glasset i ett, blir det 45 kcal/ ca 7 karb totalt :-)


#8

Trolljenta sa for siden:

hehe.. Jeg spiser ikke hele glasset, men det går nok fort et halvt


#9

Huldr sa for siden:

Si ikke det :D

Husker at jeg hadde helt dilla på hot salsa for maaaaange år siden. Spiste innholdet av et helt, STORT glass med skje :eek: :p Og dagen etter spiste jeg like mye!

Fikk litt sår på tunga, bare...:rolleyes:


#10

polvott sa for siden:

Visst er det sukker i salsa. Det er jo bare å lese bakpå det. Har enda ikke funnet en salsa som ikke har sukker i seg. Har ikke spist det.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.