Dette har jeg mye til middag,det er kjempe godt.:D ca.7.47 karbo
ca.150 g kjøttdeig
2-3 skiver bacon
100 g rød paprika
25 g Rømme
25 g Tomatpurre
litt reven norvegia
Kan også ha i litt løk eller evt. løk krydder.
Del paprikaen i to og rens,putt i kokende vann å la de forvelle i ca. 10 min.
Stek kjøttdeig og bason(skal deles i små biter)
Bland rømme og tomatpurre og reven ost. legg kjøttblandingen i paprikaen og putt rømme\tomatpurre blandingen over. Stekes i 20-25 min på 200 grader eller til osten har smeltet.
Mmm dette er helt nydelig, jeg har laget det mange ganger. Ligner veldig på min oppskrift, bare at jeg har rømmen i kjøttdeigen så det blir en fet kjøttsaus før jeg har det i paprikaene. Masse ost oppå. :sikle:
MmmmMmM, høres godt ut! Ka spis dåkker som tilbehør te deinna?! :D (passe bra at smilyen e grønn, førr æ fæle mæ passelig grønn på detta!! ;) )
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.