< Tilbake til oversikten

Nydelig fylt paprika

#1

Harefrøken sa for siden:

Dette har jeg mye til middag,det er kjempe godt.:D ca.7.47 karbo

ca.150 g kjøttdeig
2-3 skiver bacon
100 g rød paprika
25 g Rømme
25 g Tomatpurre
litt reven norvegia
Kan også ha i litt løk eller evt. løk krydder.

Del paprikaen i to og rens,putt i kokende vann å la de forvelle i ca. 10 min.
Stek kjøttdeig og bason(skal deles i små biter)
Bland rømme og tomatpurre og reven ost. legg kjøttblandingen i paprikaen og putt rømme\tomatpurre blandingen over. Stekes i 20-25 min på 200 grader eller til osten har smeltet.


#2

sirimor sa for siden:

Mmmm det hørtes kjempegodt ut :hungry: Ikke så altfor komplisert heller. Dette må jeg prøve


#3

Iset sa for siden:

Mmm dette er helt nydelig, jeg har laget det mange ganger. Ligner veldig på min oppskrift, bare at jeg har rømmen i kjøttdeigen så det blir en fet kjøttsaus før jeg har det i paprikaene. Masse ost oppå. :sikle:


#4

dingpot sa for siden:

Jeg har også laget noe lignende, og det er SNADDER! Kjempelett og kjempegodt! Den gule paprikaen blir veldig søt i smak når den bakes. ;)


#5

Lullen sa for siden:

Denne har jeg laget nå :spisesnakKan anbefales :D


#6

Linncb sa for siden:

Hei, er det seterrømme eller lettrømme man skal bruke?
Høres veldig godt ut :)
Hilsen nybegynner.


#7

lillemeg88 sa for siden:

tipper det er seterrømme ;)


#8

nettepia sa for siden:

MmmmMmM, høres godt ut! Ka spis dåkker som tilbehør te deinna?! :D (passe bra at smilyen e grønn, førr æ fæle mæ passelig grønn på detta!! ;) )


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.