< Tilbake til oversikten

Tv 2 hjelper deg

#1

Skorpia sa for siden:

Noen som så Tv 2 hjelper deg på torsdag og kjenner seg igjen????

Jeg gjorde det ihvertfall.

Hvor mange av oss har lagt igjen en haug med penger på diverse ting på helsekosten som ikke virker i det hele tatt, dette gjelder ikke bare slankemidler men alt mulig rart.

Da spør jeg dere som bruker Cocosa f.eks. Hvor dokumentert er dette fettet, eller er dette også rett og slett bare en skjult reklame som en reporter har fått 65 000 for å skrive for et eller annet firma?????

Tror heller jeg ville gjøre som GV 1 og bruke delfiafett dersom jeg skulle prøve,(hvilket jeg ikke har tenkt å gjøre)

Klart det finnes ting som virker, men tror vi skal være litt mer kritiske til disse ukebladartiklene.


#2

HP sa for siden:

Ja... Helsekosten "lurer" mange... Eller for å si det slik - vi lurer oss selv! Jeg kjøper aldri noe om jeg ikke har lest om det først! Jeg er stadig vekk vitne til impulskjøp... :rolleyes:

Når det gjelder Cocosa og delfiafett... Det blir som å bruke 5liters dunk med soyaolje istedet for Udo's Choiche og tran... fett er jo fett!!! :p

Har ikke svart noe på dette enda, fordi jeg ikke har så mye fakta å slå i bordet med... ganske enkelt fordi jeg ikke er Cocosa-frelst... ;)

Men her er litt om kokosa:

Tviler på at Mills kan si det samme... :p

For å sitere Mills: "Det er ikke ett fett"


#3

Iset sa for siden:

Jeg så ikke programmet, men jeg jobber jo i helsekosten, og jeg vet det er ting vi selger som har lite virkning, og de anbefaler jeg aldri (sjefen vil jo vi skal gjøre det, men jeg nekter). Men for å si det med en gang, så er det veldig individuell virkning på naturmidler (gjelder jo legemidler og), og selv om et produkt ikke virker på EN person, er det dermed ikke et uvirksomt produkt!!!!!!!! Vi har forskjellige kropper alle mann.
Jeg kjenner til flere eksempler der ei har hatt kjempenytte av et produkt, mens en annen ikke har fått virkning i det hele tatt.

En annen ting, er at folk bruker produktene for kort tid. Det nytter feks ikke å bruke CLA i 2 mndr og klage over ingen virkning etterpå. Det tar TID! Vitaminer også. Mange tror at når man begynner å ta multivitaminer, så får man fantastisk overskudd etter en uke (ja jeg har faktisk hørt det meste, og er ganske oppgitt over folk mange ganger).

Nå vet jeg ikke helt hva de snakket om i det programmet, men en annen ting jeg kan si, er at en av hovedgrunnene til at mange ikke får særlig virkning utav tilskudd her i landet, er at dosene er for LAVE!!!! Norsk regelverk sier at man ikke får lov å skrive doser høyere enn ADT på pakkene, dermed tror folk det er farlig å ta mer, og virkningen uteblir.
Dette er et problem som må tas tak i!

:)


#4

Nille sa for siden:

Så programmet og følte meg truffet ja ! Jeg leser ikke ukeblader normalt, men får jo høre via andre om den ene mirakelkuren etter den andre, - og jeg har prøvd alt !

Når det gjelder Cocosa har jeg lest en del på nettet. Både seriøse artikler og noen tvilsomme. Anbefalt det til en kollega av meg som har problem med stoffskifte. Hun tar så stor dose medisin at legen hennes sa at Cocosa ikke ville hjelpe henne særlig, MEN, sa han: DET VIRKER ! Han hadde prøvd det på andre pasienter som hadde akkurat på grensen til lavt stoffskifte og medisinering. Disse hadde merket en økning i kroppstemperatur og følte seg mye bedre etter at de begynte med Cocosa. Det tar 2-3 uker før man ser effekt sa han..... (Spesialist Indremedisiner).

Var det ikke forresten du HP som sa at Cocosa var "snop" og namnam og greier ? Trodde du brukte det jeg ?

Uansett- Cocosa tar jeg fordi det muligens hjelper meg... Selv om jeg ikke tar av kilo har jeg krympet mange cm's i det siste ! Jeg føler meg bedre også. Om det er Cocosaen sin skyld vet jeg ikke, men så lenge jeg ikke føler meg dårligere....:rolleyes:


#5

Skorpia sa for siden:

Masse fine svar her.

Det som var det verste med innlegget i ukebladet var jo at dette var et direkte overtramp. Ren reklame altså og 2 millioner lesere. Dette var vel et produkt som skulle hjelpe mot fibromyalgi. Dersom de hadde lagt det ut som vanlig reklame ville bare noen få løpt og kjøpt,men når dette kommer som et stykke i hjemmet løper alle og kjøper som har disse plagene.Og produsenten tjener penger som gress i stedet for å legge det ut som en vanlig reklameannonse,som ville kostet omtrent det samme.

Men jeg lærte noe der,prøvde nemlig Bio drain etter et sånnt stykke.
Svindyrt og helt uten virkning.
Herretter kjøper jeg ikke noe før Bernt Rognlien har godkjent det:p


#6

HP sa for siden:

Bare så det er sagt: ADT er den mengden som skal til for å ikke få mangelsymptomer... :eek:

Ang min bruk av Cocosa... Den står i skapet... er snop... men jeg klarer ikke spise den med skje... tror jeg har skrevet det også her... :p


#7

Skorpia sa for siden:

Kutt ut da,jeg har vel prøvd CLA kan du skjønne:) og det virker det også,umiddelbart. Brukte det i 10 uker og gikk ned 5 kilo.Temmelig nøyaktig 0.5 kilo i uka,men du må spise 6 stykker om dagen og det blir dyrt i lengden og dessuten er det drit kjedelig å svelge så mange piller daglig.
Dessuten har det kommet frem at det faktisk ikke er så bra for oss. Gravide blir bla. advart mot å bruke dette stoffet.:cool:


#8

Iset sa for siden:

Var ikke deg jeg siktet til ;) Oog CLA var kun et eksempel ;)
Har hatt så mange kunder i butikken (og snakket med andre) som feks har brukt eplecidereddik i 3 uker (1 boks!), CLA i en måned, og andre slankemidler (1 boks), og sier det ikke virker, og da blir jeg litt matt. Så går de rundt og sier at dette produktet bare er tuill. Det er DET jeg snakker om ;) CLA virker som regel ikke umiddelbart, så da var du bare heldig:) Og dyrt er det ja. Du går ned like mye ved å endre kostholdet, så jeg er ikke den som skriker anbefalinger når det gjelder slankemidler ;)


#9

Skorpia sa for siden:

[QUOTE=Iset;) CLA virker som regel ikke umiddelbart, så da var du bare heldig:) Og dyrt er det ja. Du går ned like mye ved å endre kostholdet, så jeg er ikke den som skriker anbefalinger når det gjelder slankemidler ;)[/QUOTE]
Cla virker det,men det er snakk om at du må være aktiv samtidig. Og det er jo ganske så spesifisert i de fleste tråder. Dersom en ikke bruker muskulaturen samtidig kan en bare kaste cla i søpla. Men som sagt,nå er det bare Atkins for meg;)


#10

Iset sa for siden:

Ja det stemmer det. Men det tar allikevel tid før man ser resultater hos de fleste, selvfølgelig får man resultater fra treningen, men det tar tid før cla-virkningen setter inn. Selvfølgelig vet jeg dette, jeg har jo jobbet i helsekosten i 3,5 år ;) hehe. Man skal vite endel for å stå i helsekost. Iallefall om man skal bli tatt seriøst.
Men du har rett i at Atkins er det beste :D helt klart! Heia Atkins!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.