< Tilbake til oversikten

Brød uten kveitemjøl og med lite fiber.

#1

nunno sa for siden:

Kan nokon hjelpe med oppskrift på slikt brød? :spent:

Har ei datter som har fått beskjed om å kutte ut kveitemjøl, og være forsiktig med fiber pga. ømtålelege tarmar. Ho kan f.eks eta riskaker, men er jo kjedeleg i lengda. :veitikke:


#2

Helene sa for siden:

eneste jeg kommer på da er å bruke glutenfritt mel.. kansje andre har andre forslag?


#3

luringen sa for siden:

sjekk brød tråden til torkill! Masse oppskifter der nå..


#4

Hedda:) sa for siden:

Kan hun spise speltmel? Hvis så, så kan du jo bare bake et vanlig, ikke så grovt brød og bytte ut hvete med spelt. :)


#5

Fjonken sa for siden:

Hva med bygg og rug og maismel? Soyamel har ikke så mye fiber, men smaker egg. Ikke noe jeg anbefaler i allefall.


#6

nunno sa for siden:

Takkar masse for svar. :)
No skal me prøve oss litt fram.
Tenkte litt på spelt mjøl, dei sel ferdige spelt brød på Drageset super spar, kansje det kan vera eit supplemang :confused:


#7

Helene sa for siden:

brødet til drageset er kjempegodt :) og reint spelt. så om man tåler spelt er det godt alternativ.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.