Huldr sa for siden:
Var hos en venninne forrige lørdag og spiste raclette - som man lager på raclettegrill, sånn grill med spader under til å smelte ost i... Vi grillet grønnsaker - paprika i flere farger, squash... husker ikke hva mer... :rolleyes: Og i stedet for biffkjøtt hadde hun kjøpt pepperonipølse og spekeskinke som vi også la på grillen. Ost (ridder og brie) ble smeltet i spadene og helt over. Frisk tomat ved siden av. Nam! :sikle:
(Jeg fikk litt pizza-assosiasjoner av den smeltede osten og pepperonien :) )
I går fikk jeg veldig lyst til å spise dette igjen, men i og med at jeg ikke har raclettegrill gjorde jeg følgende:
Skar opp paprika og squash og stekte på ganske sterk varme i stekepanna. Slengte oppi noen pepperoniskiver (pluss noen kjøttboller for å få det til å bli et fullverdig måltid). Smeltet smør i en kjele og smeltet osten oppi denne (jeg brukte lagret Synnøve). Helte ost og smør over resten på en tallerken.
Og nå har jeg nettopp lagd det igjen (derfor tittelen ;) ).
Mmmmmmmmmmmm.... :rulleøyne