< Tilbake til oversikten

Hjelp!

#1

Mokia sa for siden:#2

Albertine sa for siden:

Du må sørge for å få i deg nok mat! Øk på til fire måltider om dagen, og prøv å få til intervaller på fire timer. Da skulle du få det siste måltidet i kveldinga. Ikke vær superflink og unngå karbohydrater helt, det kan være uheldig. Prøv heller ikke å unngå fett, du trenger fettet i kosten. Drikker du nok vann? Mørkt utslag kan tyde på at du ikke gjør det, så prøv å få i deg 2-3 liter vann om dagen. Det er uvant til å begynne med, men du blir vant til det. Tar du kosttilskudd? Har du sett noen forslag til det? Det kan være at du har for lite kalium (som skylles ut av kroppen ved ketose. Noe omstridt om vi faktisk trenger det, men jeg merker det fort om jeg glemmer å ta det.)

Ups, hylende baby. Svarer mer senere.


#3

donjuanwannabe sa for siden:

Hei på deg!

Ta det med ro, det er ikke farlig at kroppen reagerer. Du har jo tross alt byttet ut karbohydrater med fett til forbrenning så da må kroppen omstille seg. Det kan ta noen dager.

Bare stå på fremover. Bare fortsett introen tross banan og kjeks, alle kan gjøre feil en gang i blant.

Lykke til!


#4

Nille sa for siden:

Det du har er sannsynligvis det de kaller for "Induction flu", "Induksjons influensa", - det er kroppen din som kvitter seg med all faenskapet/giftstoffene du har fått i deg ved å spise masse karber.

MEN, når det er sagt, jeg har sagt til deg før at jeg tror du spiser altfor lite, og iallefall altfor lite skikkelige grønnsaker ! Noen skiver agurk og litt issalat inneholder masse vann og lite næring ! Det har ikke noe for seg å spise så mye mindre enn 20 karber pr dag, - heller ikke er det lurt å kutte ut fett. Det er ikke lurt å spise sukker, da oppnår du bare en kortvarig effekt. Du må spise mer kalorier og karbohydrater, mer fett og grønnsaker !

Multivitamin og krom er ikke nok kost tilskudd. Når du mister mye vann ui kroppen mister du også næringssalter, kalium, kalsium og magnesium. Tror disse stoffene finnes samlet i et kosttilskudd du kan ta. Dette vet Iset mer om....

Ellers stiller jeg meg bak Albertines råd ! Spis mer !!


#5

Albertine sa for siden:

Jeg tar følgende kosttilskudd (anbefalt av lege ved Lindbergs klinikk da jeg skulle gå i ketose): 4 gram triomar, 200 mg omega 6, 1 multivitamin, kalsium, 1 gram kalium, folsyre, 1 gram C-vitamin, en kapsel Bio-E pluss krom. Nå skal jeg sørge for å få i meg mer B-vitamin, pluss litt magnesium. Kjekt å ha.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.