< Tilbake til oversikten

artikkel om Vita biosa/melkesyrebakterier i shape up

#1

jeef-micro sa for siden:

Jeg er jo ivrig leser av shape-up, og i marsnummeret (kommer sikkert snart i butikken) er det en kjempebra artikkel oppblåsthet og vita biosa...


#2

Aadi sa for siden:

Jeg så den jeg oxo... :)


#3

silje sa for siden:

jeg har vært så oppblåst i det siste.. kjøpte vita biosa i går faktisk:)


#4

jeef-micro sa for siden:

men går dt an å ta idoform i steden? greier ikke å få ned vita biosa jeg...


#5

Fedonisten sa for siden:

I denne artikkelen skulle det faktisk ha vært med anbefaling av yoghurten til FitLine - men hun som har skrevet artikkelen klarte ikke lage yoghurten, så den kom ikke med :mad:

Vil tro FitLine yoghurt hadde feid andre produkter av banen......

;)


#6

Lulla sa for siden:

Hun som skrev saken i Shape-Up, syntes smaken av Fitline-yoghurt minte mer om lukten i en dyrebutikk enn om god yoghurt, og hun ville derfor ikke anbefale den for leserne. Er det noen av dere som synes den har en rar bismak?


#7

Lulla sa for siden:

Jeg kan ellers anbefale Actimel 0,1 %, disse små yoghurtdrikkene som har bra med probiotiske bakterier. Det kan være et godt alternativ hvis du ikke greier å ta tilskudd som Vita Biosa.


#8

Georgine sa for siden:

Ellers så synes jeg Lacto Vitale er det beste for bråkete mage :)


#9

Nille sa for siden:

Jeg er ekstremt var for lukter og syns absolutt ikke FitLine yoghurten har hverken bismak eller rar lukt. Snarere tvert i mot. Hadde den hatt den minste bismak eller lukt hadde ikke jeg klart å spise den. Her i huset er den favoritten og den smaker bedre enn noen naturell kjøpeyoughurt jeg har klart å få tak i !
[color=purple][/color]
Tror nok eller at damen ikke har klart å fremstille den korrekt. Det krever jo ferske produkter, tålmodighet, logisk sans (er den ikke stiv nok lar du den stå en stund til), og lesing av bruksanvisningen ! :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.