Eg er ny her og er ute etter å få erstattet en del av innholdet i kjøkkenskapene med matvarer som kroppen min har godt av. Er kommet et godt stykke på vei men eg stusser veldig på hvetemelet. Det er så mange alternativer her. Hvetemel brukes til så mye. Er det noen som kan fortelle meg hva de andre ulike typene brukes til? Det eg har sett er
Soyamel, Soyaprotein(tror eg det var) bokhvete?
hvis du søker i forumet her (velg søkefunksjon i linja oppe her på toppen) så kan du finne masse om div mel...vi har hatt mange tråder om soyaprotein, soyamel, atkins bakemix, og masse annet som kan /kan ikke brukes. Lykke til! Er også en egen brød-tråd.
Et lite tips fra en nybegynner til en annen. Unngå soyamel. Alt du lager med det får en sterk eggesmak. Bruk heller proteinmel eller bakemix.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.