< Tilbake til oversikten

MCT-olje

#1

Albertine sa for siden:

Nå har jeg fått den. Hva gjør jeg?


#2

Nena sa for siden:

Juhu! Ser ut til at min olje kommer i dag.. Spennende :) !


#3

Anne sa for siden:

Hva med å smake på den?:p

#4

mofe sa for siden:

Hva gjør den? Inneholder den?

Jeg husker jeg drev og funderte på å kjøpe denne en gang, men husker ikke helt hvorfor.. :)


#5

Albertine sa for siden:

Er ikke helt sikker jeg heller...:o


#6

mofe sa for siden:

Hihi, tullehøna! ;)



#8

Caxa sa for siden:

Du bruker den i alt du føler for, men ikke stek i den eller ha den i noe som skal varmes.... Den tåler bare opptil 150 grader...

Når jeg lager egg og bacon slår jeg en ss på baconet, spiser jeg noen pannekaker slår jeg litt på pannekakene, har det i all form av dressinger, avokadorøre, tunfiskrøre, bruker den som dressing sammen med krydder på grønnsaker....

Den smaker ikke noe spesielt, så den kan brukes på alt....

Den får kcal dosen opp i været det er ihvertfall sikkert :D

Jeg bruker aldri mer enn 3-6 ss fordelt utover dagen....



#10

Albertine sa for siden:

Masse nyttig info! Takk, Begod! :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.