Kom over dette produktet her om dagen. 349,- kr for 5 liter pasteurisert eggehvite... Det må jo være det dummeste jeg har hørt på lenge. :eek: Dette er tilsvarende 150 eggehviter, altså over dobbelt pris av det jeg betaler for hele, ferske gårdsegg.
Jeg tok meg friheten til å sende en e-post til butikken og spørre om det var noen mulighet for å få tak i eggeplomme på kanne også, så kan jeg blande dem og lage hele egg igjen. :rolleyes: Kanskje det til og med er mulig for meg å sende inn eggehvitene jeg ikke bruker, og få en slags pant på de? :rolleyes: Det er jo lov å prøve seg. Er spent på å se hva de sier.
Haha det kommer bare mer og mer idiotiske ting. Oppskåret sopp til over dobbel pris som for hele, pølser i SKIVER i små pakninger. Er virkelig folk så late at de ikke engang gidder å skille egg eller dele opp kjøtt og grønnsaker lenger? Eggehvite er jo greit det, om man bruker mye av det, men såå dyrt? Hehe genialt å sende mail for å spørre om eggeplommene så du kan lage hele egg igjen, fikk helt latterkrampe da jeg leste det. :lol:
Men er det egentlig noen som har behov for å spise så mye eggehvite, at de ikke kan ta med en plomme i samma slengen? :rolleyes: Det har jo uansett ingen hensikt å drikke/spise det rått siden rå eggehvite bare er halvveis fordøyelig.
Du vet, det er mer vanlig å lage omeletter og eggerøre av nesten bare eggehvitter, siden det desverre er en almenn oppfatning på diverse sports/ernæringsfora og -miljøer at det er eggehvitten som er sunn og eggeplommen som bør styres unna. Jeg har snakket med folk som kaster alle eggeplommene og kun lager omelett av eggehvitter, fordi de skal få i seg proteiner. Folk får jo sjokk når jeg sier jeg bruker eggeplommer. :rolleyes:
Det produktet er nok ikke beregnet for vanlig husholding tror jeg. Eggehvite i dunk har restaurant- og storkjøkken-bransjen brukt i årevis. Så egentlig ikke noe nytt. På storkjøkken er slike produkter en velsingnelse. Tenk deg at du skal lage dessert til 2000 folk. Tenk deg så at du skal stå å skille rundt 2500-3000 egg for å få nok eggehvite. Da er det jammen enklere å ta et par tre dunker å hive oppi piska.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.