Ypperlig som forrett, smaker HELT FANTASTISK - passer best i mindre selskaper:
10 skiver ferdige skivet røkelaks (ca. 2 pk.)
1 liter Fløte - kokes ned til 3-4 dl
1 stiron - deles i to og press saften i fløtesausen når den er kokt ned til ca. 5-6 dl.)Legg laksen på tallerken (pr. prosjon) - saus rundt og litt på laksen.
Mao du kan ha alt ferdig når gjestene kommer, og gratinerer da en og en tallerken når gjestene sitter til bords.
Ovn. 250 grader - til sausen bobler og blir litt brun.
(Event. sett den øverst med grillen på).
Lover deg at du her vil ha skje og få i deg alt som ligger igjen av saus på tallerken - kombinasjonen her er bare helt utrolig :D
Et annet tips, som jeg bruker av og til. Ha røykelaks, jeg pleier å ha en pakke til 2 personer. Varm steikepanne, og ha i røykelaksen, fres den raskt rundt og ha på hvitvin, vent da et lite minutt mens det koker inn og de setter smak på hverandre og ha i en boks med creme fraiche, dryss på pepper. Wok grønnsaker og bland sammen.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.