< Tilbake til oversikten

Super egge-røre

#1

janmesi sa for siden:

Denne eggerøren fikk jeg mye skryt for i dag:

  • Egg fra frittgående høner (mange av disse har doble plommer, og det er bare helt genialt!) Jeg beregner 2 1/2 egg per person
  • 1/4 l kremfløte
  • 5-6 hvitløksfedd
  • 1/2 - 1/1 løk
  • Smør (jeg bruker sætersmør)

Stek løk på svak varme med mye smør, bland fløten med eggene og spe i litt om litt, hvitløksfeddene hakkes og tilsettes til slutt. Ha litt smør på slutten når eggerøren er nesten ferdig.

Yammi! :D


#2

Summer sa for siden:

Å, det har jeg aldri tenkt på. Får man mer for pengene når det er dobble plommer? Jeg mener, mange mener jo at man skal ha fler eggeplommer enn hviter og sånn, og det jeg lurer på er om det blir MER når det er doble plommer?


#3

Albertine sa for siden:

Det blir mer plommer ja, og mindre hviter. Sånn sett er det jo dobbelt bra!


#4

Summer sa for siden:

Dobblet så bra ja. :D Du svarte fort! imponert


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.