< Tilbake til oversikten

Hva med å få abonnement på alle trådene vi svarer på??

#1

Iset sa for siden:

HP: som du sikkert vet (siden Lise er der), så har Nybaktmamma.com fått nøyaktig det samme forum-oppsettet som dette nå, for noen dager siden. Men forskjellen er at der får vi automatisk abonnement på de trådene vi har svart på, helt til vi avsluttet det selv.... Kan ikke vi få det her og? Jeg vet det går an å gjøre det manuelt, men jeg husker ikke alltid på det, og det blir bare stress. Og slik det er nå, husker jeg jo ikke alle trådene jeg har vært inne på.... Syns det er så greit å få svar på mailen, om nytt innlegg osv.... Det kan vel ikke være så mye jobb å få det til? Eller? Jeg vet jo det går, siden nybaktmamma har det....


#2

HP sa for siden:

Du kan velge den innstillingen din i kontrollpanelet dit... :)

Kontrollpanel --> Endre valgmuligheter ---> "Meldinger og varsling" kommer som boks nr2 --> "Standard trådabonnements innstilling" - Velg hva du vil ha som standard for deg i rullegardinen der...

Valgene:
Ikke abonner --> ingen abonnering...
Ikke epost varsling --> Da vil du kunne følge trådene du abonnerer på i kontrollpanelet ditt.
Øyeblikkelig epost varsling --> Epost blir sendt når noen svarer
Daglig epost varsling --> Alle svar samles opp og varsles 1gang daglig
Ukentlig epost varsling --> Alle svar samles opp og varsles ukentlig

:)

Om det er ønskelig så kan jeg sette dette som standard for nye medlemmer, mens dere som allerede er registrert må gjøre dette selv... :) På tide å gjøre seg litt kjent i kontrollpanelt? Her er mange valg! :D

Jeg synes det er greit å ikke motta for hver nye melding jeg da...


#3

Iset sa for siden:

oj hehe. Ble litt flau nå, jeg visste ikke at man kunne stille det inn selv... Tusen takk for svar:) Kjempebra!


#4

Maz sa for siden:

Får da vel ikke automatisk abonnement på NM, da hadde mailboksen min vært sprengt da....:p


#5

Skorpia sa for siden:

Jo da,det får du automatisk,og innboksen min på outlook ekspress var passe full nå ja,100 vis av svar fra karbojunkie,så jeg bruker litt tid på å slette da.

Men er jeg innom i helgene er det greit å ha den for da er det ikke så mange som skriver innlegg,ingen vits å gå dit når en ikke har noe nytt selv og ingen nye innlegg er skrevet.


#6

HP sa for siden:

Det er vel fordi du er moderator det.... :kadetgaar

:stortsmil


#7

Skorpia sa for siden:

Hva med å få beskjed om jeg har mottatt privat melding. Det får jeg på Slankenett:D


#8

Iset sa for siden:

Jo du får jo det på de trådene du svarer på. Det har alltid jeg fått, uten å ha stilt inn noe.... På snartgravid og snartmamma også..


#9

HP sa for siden:

Du kan velge det på samme sted som jeg forklarte over :)


#10

Iset sa for siden:

Det har jeg faktisk fått siden jeg meldte meg inn her.... men KUN private meldinger, ikke de andre.


#11

Skorpia sa for siden:

Jaha ja,da lurer jeg på hvorfor ikke Maz får det også, trodde det var fordi jeg hadde fiksa instillingene mine jeg,men begynner faktisk å bli lei all posten,for enkelte ganger er det over 50 bare fra karbojunkie bare på en dag.:rolleyes:

#12

HP sa for siden:

Maz får også... Men hun er mod for Lindberg forumene, og der er ikke så altfor mye aktivitet.... Du kan jo legge inn litt :SPAM: der.... :D


#13

Iset sa for siden:

knis :D


#14

Maz sa for siden:

Jeg får mailer jeg også men det er som sagt ikke så mange. Det jeg ikke får er automatisk beskjed om alle trådene jeg svarer på på NM. Da hadde mailserveren slitt.

Når du registrerte deg på SG,SM og NM så må du inn i kontrollpanelet. og si ja eller nei til ting. Så dette har du nok slått på selv Iset.


#15

Iset sa for siden:

Aaah kanskje det ja. Jo jeg har nok slått det på da jeg registrerte meg ja. Hehe det er ikke få mailer jeg får fra NM daglig heller nei. Side opp og side ned. Men da slipper jeg å glemme tråder jeg har lyst å sjekke svarene på. Men jeg skrur ofte av abonnementet på de trådene jeg er lei av å sjekke.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.