< Tilbake til oversikten

Laks i ovn

#1

Aadi sa for siden:

(4 porsjoner)

Ingredienser:
800 gr laksefilet
paprikapulver
2 løk
2 dl hvitvin
litt olivenolje
salt & pepper

Fremgangsmåte:
Skjær laksefileten i fire. Gni dem inn med salt, pepper og paprikapulver.
Legg dem med skinnsiden ned i en smurt ildfast form. Skjær løken i ringer og tomatskivene i skiver.
Fordel løk og tomat oppå lakseskivene, og drypp noen teskjeer med olivenolje. Hell på hvitvin.
Stek nederst i ovnen ved 225 grader i 10-20 minutter.
(Avhengig av filetenes tykkelse.)

Serveres med valgfrie grønnsaker, og eventuelt litt ris, hvite bønner eller poteter for dem som kan spise det.

Kan variere med å ha fersk sjampinjong og basilikum i retten.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.