Har nå spist oksefilet marinert i "All round marinade" fra Santa Maria - er det noen som vet om den inneholder mye karboh.?? (ser nå at det er sukker i den:( ). Det blir jo ganske lite marinade igjen på kjøttet etter at det er stekt, så det er kansje ikke så farlig?
Min erfaring med slike marinader er at de inneholder så lite sukker at det ikke spiller noen rolle på ferdigstekt kjøtt. 100 gram av all round marinaden inneholder 18 gram karber. Posen inneholder 75 gram marinade.
Jeg pleier alltid å tørke av marinaden med tørkepapir når jeg bruker slike - den svir alltid lett i panna syns jeg.
[color=purple][/color]
Men om du bruker marinaden til saus eller drikker den er det noe annet.....:p
[color=purple][/color]
Om du har problem med vekttap ville jeg vel anbefalt å heller lage marinade selv med hvitløk, urter og oljer etc. Da vet du hva du får.
Er det den på flaske så er det 2 karbs pr 100 gr marinade. Pensler du kjøttet med dette blir det ubetydelige mengder og lite karbs. Lager du derimot saus med basis i denne marinaden bør du være på vakt. Det er druesukker i marinaden mener jeg å huske. Vet ikke hvor farlig denne typen sukker er. Husk å lese varedeklarasjonen FØR du bruker produktet. Helst før du kjøper produktet. Og på disse marinadene er det en brukbar varedeklarasjon med oversikt og energigivende enheter.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.