snoopygirl sa for siden:
åssen tilbreder man avokado da??og hva bruker man til den?????
snoopygirl sa for siden:
åssen tilbreder man avokado da??og hva bruker man til den?????
Iset sa for siden:
Jeg pleier å dele den i to, ta ut steinen, fylle den med masse fetaost-terninger og seterrømme og spise som den er. Eller fylle den med reker og majones, eller med kylling og majones/rømme eller annet snadder. Skagensalat er også godt oppi.
Eller du kan lage guacamole, det spises mye her i huset. Da moser jeg et par avokadoer i en bolle (med en gaffel eller bare et par sekunder med stavmikseren) med 1 presset hvitløksfedd, 1 stor ss rømme, kajennepepper, salt, litt vanlig pepper og ca 1/2 ts sitronsaft. Smaker meg bare til. Nam nam.
Fjonken sa for siden:
Man kan også lage dessert av det. Avokadomousse. Men jeg har ikke oppskriften tilgjengelig akkurat nå. Kommer sterkere tilbake. :rolleyes:
luringen sa for siden:
mix den med litt tacosaus, og ha det på kjøttdeig m/ost og salat!
Nille sa for siden:
I dag skal jeg ha den på fisk:
Jamies bakte torsk m/avocado, reker, fløte og ost
Fjonken sa for siden:
Oppskriften på avocadomousse som jeg lovet dere.
1 dl kremfløte
2 modne avocadoer
2 ss friskpresset sitronsaft
Søtningsstoff etter smak
( 2 ss likør)
Visp fløten. Halver fruktene og gjern steinen. Grav ut fruktkjøttet og press det gjennom en sil. Bland mosen umiddelbart med sitronsaft, søtningsmiddel og evt. likør
Bland mosen i fløten.
Serveres kald, gjerne med mørk sjokolade til.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.