Beklager men jeg klarer ikke få i meg nok fett, jeg...hva bør jeg gjøre? Jeg blir kvalm, rett og slett. Har jo aldri brukt smør osv...
Nå skal jeg liksom spise skinnet på kyllingen, noe katta alltid har fått, ikke brelett som er det jeg har brukt HVIS jeg har brukt smør, fløte? jeg som ikke har drukket melk på 15 år, +++
Hva med ost, rømme, kremfløte, udos...?
Liker du smørdampede grønnsaker? Jeg koker sjelden grønnsaker lenger, bare smørdamper dem, gjerne i hvitløkssmør. :sikle:
Kremfløte i kaffen, pisket krem med bær, kremfløte i omeletten/eggerøra...
Du kan bake OE-brød eller lage OE-pannekaker, de oser jo av fett, og ha rømme på? Eller smør, for det ER jo så godt. :P
Mye godt fett i mat som du kanskje ikke tenker over.
Laks
Ørret
Makrell
Sild
Bacon til egget
Fettmarinert kjøtt, dvs nakkekoteletter feks
Fløtesaus til svinekjøttet
Bearnaisesaus (hjemmelaget)til biffen
Rømme til fisken
Tran eller omega 3 tillskudd- litt ekstra
Steke mat i smør/olje eller Cocosa
Litt olje på salaten
Pålegg som har majones i seg, litt rekesalat feks, krabbesalat el.
Litt pisket krem som dessert
Du må ikke spise fettranden hvis du ikke liker det ei heller kyllingskinnet.
Det er ikke så mye som skal til før det er nok. Tror ikke du MÅ spise rent fett, men ikke tenkt magert.
Lykke til
Det viktigste er jo at man spiser mat man liker! Hvis ikke så blir det en kort kur er jeg redd....
Jeg spiser mye kjøtt, fugl, fisk, egg, hvitost, og drikker tran hver dag. Bruker olje til salat, og smør til steking.
Bruker ikke mer fett en det jeg synes er godt, ellers så regner med at jeg får i meg nok fett gjennom kosten min...
Det viktigste for meg har heller vært å passe på karbene.
Var nettopp på helsekosten og fikk tak i Udos choice selv..en någet særegen smak ja, men faktisk ikke så verst. Krever litegrann tilvenning, og smaker bedre enn tran, nesten godt faktisk...
Cocosa hadde de også...gleder meg til å prøve den.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.