< Tilbake til oversikten

Hvilken temperatur?

#1

Albertine sa for siden:

Har nettopp satt inn nakkekoteletter i ovnen, og har tenkt at de skal få godgjøre seg der til klokka fire. Men hvilken temperatur bør jeg sette dem på? Ikke for høyt, da blir de jo tørre, men hvor lavt kan jeg gå? Noen kloke sjeler?


#2

Nille sa for siden:

Jeg ville har foreslått 60 grader.
Har ingen erfaring med langsteking av koteletter.
[color=purple][/color]
Jeg syns de fløtestekte blir ekstra gode når de står på 150 grader i 1.5 time......
[color=#800080][/color]
Guro postet en gang litt tips om langsteking av kjøtt HER
[color=#800080][/color]
:D


#3

Sturemmt sa for siden:

Nam! Høres godt ut. Har du en oppskrift?

#4

Albertine sa for siden:

Takk Nille! Prøver meg på 60, så får vi se...



#6

Albertine sa for siden:

stønn

Prøvde meg på 60 grader, og skrudde temperaturen opp til 150 på slutten. Da fikk jeg en god og deilig overflate på kotelettene, mens de var saftige og møre inni. DEILIG! :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.