Har nettopp satt inn nakkekoteletter i ovnen, og har tenkt at de skal få godgjøre seg der til klokka fire. Men hvilken temperatur bør jeg sette dem på? Ikke for høyt, da blir de jo tørre, men hvor lavt kan jeg gå? Noen kloke sjeler?
Jeg ville har foreslått 60 grader.
Har ingen erfaring med langsteking av koteletter.
[color=purple][/color]
Jeg syns de fløtestekte blir ekstra gode når de står på 150 grader i 1.5 time......
[color=#800080][/color]
Guro postet en gang litt tips om langsteking av kjøtt HER
[color=#800080][/color]
:D
Prøvde meg på 60 grader, og skrudde temperaturen opp til 150 på slutten. Da fikk jeg en god og deilig overflate på kotelettene, mens de var saftige og møre inni. DEILIG! :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.