< Tilbake til oversikten

Panna cotta

#1

Kia sa for siden:

4 pax
kok opp en dl fløte med en vaniljestang (skrap ut frø) og (1 dl sukker) Jeg brukte 1 1/2 TS natreen flytende, funket veldig bra. dette kokes sammen et par min
Legg 2 og1/2 Gelatinplate i bløt skvis ut vannet og ha i fløte/sukkerblandingen
tilsett 4 dl kald fløte rør om, fordel i former og sett kaldt
Digg med bær eller bærsaus. Jeg hadde blåbær og bringebær oppå, frosne usukrete som jeg bare tinte.

Gled dere mmmmmm


#2

Siljevanilje sa for siden:

nå skal dette lages. men hvor lenge skal det stå kaldt???


#3

Kia sa for siden:

hei gled deg... holder med en time eller to


#4

Iset sa for siden:

Åh.. :stønn:
Og jeg som ikke har porsjonsformer... Kan vel lage den i en stor form? Eller, kanskje jeg bare skulle glemme det før helgen iallefall. :sikle:


#5

Siljevanilje sa for siden:

jeg måtte jo lage den med soya fløte, (tåler ikke vanlig melk)
den ble ikke stiv på 1 1/2 time.
er de soyafløten sin feil? jeg brukte 3 plater med gelatin.

jeg hadde den i en stor 750 ml form, må gjerne vente lenger enn 1-2 timer. har ikke små former.


#6

Summer sa for siden:

Dersom du plasserer den i fryseren, så går det kjappere. :D
(veldig utålmodig sjel)


#7

Siljevanilje sa for siden:

ahhh, smart Lise, hvorfor tenkte jeg ikke på det?
vi er to utålmodige sjeler.¨
:klem:


#8

Melania sa for siden:

Siljevanilje: Hvordan smakte det? Ble det bra?!!!
Er veldig, veldig sugen på noe godt :rolleyes:


#9

Siljevanilje sa for siden:

ja det ble digg.

laga også en med fun light fersken , den va knall super god.


#10

Kia sa for siden:

jeg ville vært usikker på å sette det i fryseren, har ikke forsøkt soyafløte selv men det burde funke.

Bruk kopper eller glass, funker fint. Jeg lagde det i høye rødvinsglass og hadde over blåbær og bringebær når formen var stiv ble dritlekkert,,,,

Bruk hva du har dette skal jo ikke stekes


#11

Siljevanilje sa for siden:

funket fint å ha d i fryseren =)


#12

Siljevanilje sa for siden:

dette er en av mine ynglings desserter.
har laga nettopp og de står nå å kjøler seg i kjøleskapet.
:sikle: gleder meg til senere.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.