< Tilbake til oversikten

Skal ned 7 kg, nybegynner i lavkarbo

#1

Lining sa for siden:

Heisann!
Et veldig interesannt forum!! Føler vi har lært mye her altså! Sier vi for vi er to stykk som "gjør det sammen" nå. Har ikke kjøpt noen bøker enda, men plukket opp tips her inne. Må vel ha en bok slik at fordelingen av maten blir rett.
Men skal altså ned 7 kg, er induksjon (?) da perfekt? Og er det rett at man skal være forsiktig med trening i de 2-3 ukene?

Har holdt på 3 dager nå, vekten har iallefall ikke gått opp slik den gjerne gjør når jeg prøver "vanlig" slanking. Føler meg endel tørst, drikker mye, og er pittelitt svimmel. Syns også det er rart å innta såpass mye fett siden jeg ikke er vant med det. Håper vekten nå skal komme seg ned dit jeg vil, for de kg som skal ned har satt bom fast i lang tid. Er flink å trene etc til vanlig.

Meny feks igår så slik ut:

Frokost: 2 egg + 1 eggvite. litt bacon. Stekt sammen som omelett.
Lunch: 1 nakke kotelett, kokt blomkål og brokkoli ( Grønnsakene dekket da resten av talerken, ikke veiet) Og et par dæsjer creme f.
Mellom m: 1 kylling lår ( tok ikke av skinn, som er veeeeldig uvant)
Middag: Resten av den halve kyllingen ( minus låret som gikk) Grønnsaksblanding ( brokkoli,mais,paprika) og noen dæsjer creme F.
Kvelds: litt kylling som var igjen.

Er det litt mye kanskje? Føler meg veldig METT!

Innspill fra dere guruer mottas med takk.

PS! Hvilken bok bør jeg kjøpe??


#2

Helene sa for siden:

spis eggeplommen ikke egge hviten.

du bør lese litt rundt å finne ut hva bok som passer for deg.. vi har ca like mye igjen begge 2 og jeg sikter nå mot linberg, men tror atkins kan passe bra for deg og.

men jeg er ingen ekspert så andre må svare og :p


#3

Iset sa for siden:

Vil bare si meg enig med Helene i at du heller bør spise eggeplommen. :D
Jeg lager eggerøre/omelett av 2 hele egg og 4 eggeplommer, det holder til meg og vesla. Har baconbiter og litt kremfløte oppi.

Ellers vil jeg bare si lykke til!! :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.