< Tilbake til oversikten

Sjokodrøm for en person

#1

Kia sa for siden:

Eller kanskje to om du ikke er like søtmoms som meg...

Smelt ca 30 g mørk sjokolade (jeg bruker sukkerfri type) sammen med en god klikk meierismør (ca 1 ss)
sett til avkjøling, men ikke så det stivner

pisk ett egg til eggedosis med søtning etter ønske jeg bruker flytende eller pulver natreen

Blandes forsiktig sammen og settes kaldt 30 min til en halvtime.
Må spises samme dag, men det er ingen kunst...

Gjort på null komma svisj...

:p :p :p


#2

Iset sa for siden:

:sikle:

FY DEG som legger ut slikt nå. :D


#3

Summer sa for siden:

Dette er godt! :ja:


#4

Nena sa for siden:

mmmmm :sikle: jeg liker disse porsjonsvariantene dine! Bare fortsett å legge ut slike :klem:....


#5

Kia sa for siden:

takker, dette må dere prøve jeg holder meg i Kestose om jeg spiser dette jeg.....

Og ja jeg er litt avhengig av porsjonsstørrelser, ellers bare spiser jeg alt he he...


#6

krisbæri sa for siden:

Mmmmmmm..... dette er veldig godt! Har servert det flere ganger. Flott å ha på kakebordet når en har selskap. Så slipper en å fristes av kakene ;) Sist gang pisket jeg en slump fløte til krem og blandet i. Da ble den luftigere og litt mildere i smaken. Skålen ble skrapet tom denne gangen også!


#7

TrillTrall sa for siden:

:sikle: Dette skal jeg prøve i helga! Må bare få tak i noe sukkerfri sjokolade.


#8

Wonder woman sa for siden:

Å denne lagres. Skal testes i helgen:D


#9

swimzy sa for siden:

Åhhh må prøves imorgen :)


#10

oppavsofaen sa for siden:

Lagde dette nå, og heeeerlighet så godt!!!! :D:D:D:D:D:D:D Jeg hadde forresten et par skvetter fløte oppi sjokoladeblandingen også.


#11

Tinkiwinki sa for siden:

[LEFT]SÅ godt det hørtes ut !!! :rolleyes:MEN, har hørt at slik sukkerfri sjokolade inneholder søtstoff som het Maltitol?!
er ikke det et "tabu" søtningsstoff på lavkarbo??
[/LEFT]


#12

Kitt sa for siden:

Min filosofi er at det meste av sånne ting er lov, en sjelden gang!;)

I følge mitt blodsukkerapparat får jeg IKKE blodsukkerstigning av malitol uansett hva enkelte "forståsegpåere" her inne måtte påstå!


#13

Tinkiwinki sa for siden:

Det var flott å høre :)
er ikke det at jeg skal spise vær dag, men en sjelden gang jeg har ordentlig sukkerkick.


#14

EirinBK sa for siden:

funker det med store muffinsformer?


#15

jente1990 sa for siden:

Dette hørtes kjempegod ut:) Må jeg helt klart prøve !

Men vet du sånn ca hvor mye karbohydrater dette inneholder?


#16

Svima sa for siden:

Hei
Denne har jeg og min sønn lagd i kveld:)
Nyyydelig, men hvorfor må den spises samme dag?


#17

Kitt sa for siden:

Rått egg skal nok ikke stå så lenge. Men en natt i kjøleskap bør gå bra, da!


#18

Svima sa for siden:

Tusen takk.
Da prøver jeg. Den er meget mektig, men gud så god.:)


#19

smili sa for siden:

Blir så fristet av slike ting. Synes det er så vanskelig å slutte å spise sjokolade. I små mengder må vel være lov av og til.


#20

TrillTrall sa for siden:

Jeg brukte litt sukrin som søtning. Har stått i kjøleskapet i et par timer og er ikke helt stiv som vanlig mousse, men det ble kjempegodt! Brukte Cavalier mørk sjokolade og er veldig spent på hvordan magen vil reagere...


#21

AneAne sa for siden:

Jeg brukte litt mindre sjokolade - men så utrolig godt det ble! Kjempefin oppskrift som allerede er kopiert ned i oppskriftsboka :)


#22

ned - men OPP sa for siden:

..det skal jeg prøve - høres snadder ut


#23

S@nne sa for siden:

Har testet denne og den er midt i blinken for meg!! :)


#24

Mumsebams sa for siden:

Åh, DEN var genial! :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.