< Tilbake til oversikten

Ostekakedessert-porsjoner

#1

Kia sa for siden:

Hei jeg lagde noe skikkelig digg i dag, som jeg skrev om i min journal og ble da oppfordret til å legge den inn her......

Må prøve å omgjøre litt for å få ca riktige mengder...

Ta et par gode never hasselnøtter og tilsvarende valnøtter, hakkes i morter eller maskin til noe er fint og noe er litt biter.

smelt ca 100 gr meierismør sammen med nøtter og en dæsj sukkererstatning jeg brukte flytende natreen, men blir sikkert enda bedre med pulver. Aller best med fruktose om du kan unne deg det....
Dette svisjes til det er gyllent og fordeles i porsjonsformer, skal dekke bunnen, jeg brukte litt dype creme brulee former. Deretter settes det kaldt.

Ostekrem:
1 pk kremfløte - piskes halvstiv
1 pk philadelfhia kremost - has i
svis en halv sitron, og riv skallet (bare det gule) evt lime eller litt av hvert
Sukkererstatning etter smak... (jeg synes ikke stevia passer med denne kremen)

Fordeles i formene oppå den kalde bunnen og settes kaldt.

Supergodt og kjapt. Kan gjerne serveres med bringebærcoulis, om du kan spise det...

Kos dere det gjorde jeg;)


#2

Albertine sa for siden:

Prøv også med rømme i denne kaka. Syrlig og godt!


#3

Aline sa for siden:

oioioiiiiii, så godt!!!!

dette må prøves!!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.