< Tilbake til oversikten

Okselever - tips?

#1

mofe sa for siden:

Vi spiste mye okselever da jeg var liten, elsket det! Men da surret vi lever sammen med poteter, og hadde oppi fløte.

Poteter går jo liksom ikke lenger da.. :o men jeg har kjøpt purre og champignon.. Hvordan tror dere det funker?

Fryktelig billig da, 9 kroner - er nok til to middager for meg, det.


#2

Summer sa for siden:

Mamma pleide å steke leveren i smør, og så hadde hun stekeskyen og kjøttet oppi en panne med fløte, og serverte med potetestappe som en slags stroganofgryte. Sausen var bare nydelig. Og med sopp i, så er jo det sikkert perfekt! ::ja:


#3

mofe sa for siden:

Åh, gode minner..

Jeg lagde min sånn i går, stekte først champignonen (den trenger lenger steketid), så hadde jeg oppi leveren som var skåret i biter og masse karri og pepper, så stekte jeg på svak varme i rundt 5 minutter, så hadde jeg oppi purren, også god dæsj fløte. Slump. :) Utrooolig godt. Og 300 gram lever holder til rundt tre-fire måltider for meg.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.