< Tilbake til oversikten

Søtningsmiddel

#1

Feline sa for siden:

Hvilken type er best og smaker minst "kunstig"?
Stevia, hvordan er det? Smaker det likt sukker? Liker bare ikke den kunstige smaken av søtt:p


#2

Albertine sa for siden:

Jeg synes Splenda smaker best, nesten ikke kunstig i det hele tatt. Har ikke prøvd Stevia, så der kan jeg dessverre ikke hjelpe deg.


#3

Feline sa for siden:

Splenda ja. Da skal jeg nok handle det. Får man det i dagligvaren eller må jeg på helsekost?


#4

Albertine sa for siden:

Det får man dessverre kun tak i i utlandet. Jeg bestilte fra atkins.com, men de fører ikke Splenda lenger. Aner ikke hvilke andre steder som selger det.


#5

Nille sa for siden:

Splenda må i tilfelle kjøpes i utlandet (USA/England) Det er ikke i salg i Norge. Isteden for Splenda kan du bruke Natreen. Det selges på vanlig dagligvare i store glass med blå kork.
[color=purple][/color]

[color=purple][/color]
Veier nesten itt'no !
[color=purple][/color]
:D


#6

Feline sa for siden:

Hvordan er smaken på det da? Kunstig eller lik sukker?


#7

Nille sa for siden:

Ingen søtstoff smaker som sukker. De kunstige er mange ganger konsentert. Og smaker mye mye søtere. Men jeg merker ingen bismak på det jeg lager med Natreen og Splenda, - så det smaker søtt som sukker..... Klarer ikke forklare det bedre ! :)


#8

Iset sa for siden:

Jeg har brukt både Splenda og Natreen i mange kaker og desserter. Splenda er favoritten, men nå er det snart tomt i skapet her, KRISE!! :(

Jeg har servert både ostekake, sjokoladekake og fromasjer/geleer søtet med Splenda i selskaper, INGEN har kjent at det var lavkarbovarianter, alle trodde det var de ekte variantene. :D


#9

Feline sa for siden:

Har du noe oppskrift på de ostekakene og sjokoladekake ikke minst?:D




#12

Iset sa for siden:

Jaa, herlighet hvordan kunne jeg glemme dem, iallefall Key Lime! Den er jo ubeskrivelig god! :sikle:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.